Флиртуват днес мъжете
Лисица
с опашката
замете си следите.
Стъпките
на “ухажорите”
показват пътя на ловеца.
Изсвири рог.
Сто грама за “късмет”.
Патрон в цевта и с Бог напред.
Смъртта
те плаши, знам...
Но ти си примамката.
Ловец
по мюрето
никога не стреля.
Започва
истинският лов.
Флиртуват днес мъжете.
2009-05-24
© Аластор All rights reserved.
И аз съм завършил "Горско"
и една шантава специалност в СУ.
Паздрави, колега
anahid (Анахид Чальовска) - Благодаря.