ФОРМА НА ПРОТЕСТ
Бият се мислите в главата
коя да мине най-отпред,
но без да спазват правилата.
Това е форма на протест!
Дори когато от душата
се излее снажен текст
- въздигайки се в небесата,
и това е форма на протест.
Роб станах на изящната словесност
и си нижа ред след ред,
без да търся слава и известност.
Това е моята форма на протест!
© Бина Влади All rights reserved.