Oct 7, 2016, 7:46 PM

Франция - България 

  Poetry » Other
269 0 0

Едно на нула би било представяне достойно,

нормално е да се напием повече от двойно.

Във два на нула няма нищо толкоз лошо,

така са ни отупвали рутинно и при Тошо.

Обаче три на нула хич не ми звучи добре,

не че някой покрусен от мъка ще умре.

Четири парцала вече си е срам голям,

кожички на пръстите започнал бих да ям.

В главата ми се мота резултатът пет на нула,

получи ли се, забягвам директно през Кула.

Ако нарочно ни размажат още по-зловещо,

ще си прережа вените със скалпел вещо.

Възможно ли е да ги бием с нула на един?

Как не, но нека бъде, два пъти амин.

А ако българин реши да бъде Господ пак?

Но не, намразил ни е вече той и няма как.

© Стефан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??