Котето ми Рая
е голям играч!
С него си играя
честичко на мач.
Топката любима
гоним в спалня, хол...
После по килима
бия шут и – гоол!
Няма, няма спирка.
Как да спрем, кажи?
Ни съдийска свирка,
ни картон важи.
Имаме си ние
други правила...
- Кой ли там се крие?
Рая, тук ела!
Ти ли счупи ваза?
Ти си, няма спор.
Но е пак наказан
целият отбор.
© Борко Бърборко All rights reserved.