Един държи се за главата,
друг превива си краката.
Куцат, плачат, охкат,
ей сега ще грохнат.
До последно не е ясно
боли ли или е театро бясно.
Ако влезе медицинският екип,
значи имаме сериозен срив.
Борбата за картон е,
понякога за дузпа,
Ако реферът не даде -
актьорът става и се изтупва.
Все пак важното е
всичко да приключи добре.
Накрая на снимките
всеки ухилен като дете.
© Александрина Пандурска All rights reserved.