Mar 19, 2017, 11:29 PM

Г-жа Политика 

  Poetry » Humour
341 0 0

С червена рокля, синкав тен и сексапил,

в студио, светло като в рая,

дама светска хвърля поглед мил

към зрителите нейде пред екрана.

 

С жест привичен кръстосва тя крака,

чар, свенливост на девица,

отваря малка, игриво-палава уста

и с нежен глас омайва като жрица.

 

Пред кристало чистите и езерни очи

водещият скланя гузен поглед,

със срамежлив въпрос ще продължи

на дамата оралния стремежен полет.

 

Хипнотизира тя през малките кутии,

от морето на сластта сирена,

разпалва чувства, мокри страсти диви,

размеква на най-силните мъже колèна.

 

И носи се, забравена сред смях и светлина,

клакьор забавен ù приглася,

и твърдо мнозинство в хорските сърца,

невинната усмивка с обещание донася.

© Александър Митков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??