Jan 23, 2008, 2:30 PM

Гадателка съм! 

  Poetry » Other
2099 0 15
Гадателка съм!
Ще ти разкажа
какво виждам сега.
Необятна е моята дарба
да предсказвам чрез любовта.
Очакват ни много години
обич и сбъднати мечти.
Ако сме заедно във всичко,
ще победим страх и черни тъги.
Гадателка съм!
Подай ми своята ръка.
Виждам линията на живота.
Ще го споделиш с прекрасна жена.
Не се страхувай, когато е страшно.
Бог ще е навсякъде с нас.
Не забравяй и хубавите моменти,
изпълнени с пагубна страст.
Гадателка съм!
Ела и докосни моето сърце.
Усети неговия ритъм.
То бие бързо.
Бие за теб!
Гадателка съм!
Предсказвам чрез любовта.
Ела и погледни във бъдещето.
Това сме аз, ти и нашите деца.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??