Гадже си хванах страхотно-
Марчето, супер работно.
Аз съм си мързел голям.
Само лежа си и ям.
Често и биричка пия.
Даже с мезенце-ракия.
А и на вино налитам...
Пък и за водчица питам.
Марчето сипва редовно.
То ми е много грижовно.
Хич не ми чупи хатъра-
и туй на мене, катъра!
Всеки ми вика:,,Пичага,
с тебе късметът си ляга!
Ти си ударил десятката,
а си егати шматката!"
Абе, живея си харно!
Някак,обаче, сумарно
сметката не ми излиза...
Парична настъпи ще криза!
Едва ли тогава и Марчето
ще е за мене другарчето!
Свършат ли ми паричките
и тя ще е като всичките...
Е, засега съм еркек!
Но,sorry, знай ли човек!
Няма в догадки да гасна...
Ще взема едно да му прасна!
© Георги Янков All rights reserved.