Jun 4, 2009, 8:20 PM

Гадна шега 

  Poetry » Love
883 0 3

Защо ти беше нужно да ме лъжеш,

да ми обещаваш хиляди неща?

Че се влюбих в тебе, знаеш,

и да бъдеш с мене обеща.

 

Защо ли ти се доверих - не зная,

споделих ти най-личните за мен неща,

но не можех да гадая,

че за тебе просто съм една игра.

 

Само да те мразя мога аз сега,

да те проклинам за това,

че с мен се подигра

и всичко е било поредната гадна шега.

 

 

 

04.06.2009г.

© Калина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??