Търкалям се
между пръстите на живота -
смачкано листче хартия.
Подхвърлят ме,
дават "разумни" съвети,
а на мене ми идва да вия...
Болката
пълзи между гънките ми,
ярост отровна събрала.
Искам отново да бъда
чиста, гладка и бяла...
© Елена All rights reserved.