ПЕСЕН ВТОРА
Не е било цвете
Не е било цвете гергина –
била e девойка Галина.
И рицар Галина залюби,
душата си нежна погуби,
на дивна Галина душата,
а също така на жената,
с която били са сгодени
и дума дал да се ожени...
* * *
Завършил успешно учение,
в престижно у нас заведение,
щастливия рицар замина
с Галина към мила родина,
там, дето го чакаше друга,
красива девойка с прислуга...
(Следва)
© Иванъ Митовъ All rights reserved.