Псува властта,
а гласува за същите гноми.
Той, завистта
е приел за своя икона.
Иска напред,
но сам не си движи краката.
Щом е човек,
значи има вятър в главата.
В чуждия двор,
всеки камък е рохкава почва.
Всеки позор,
все от някой страничен започва.
Иска пари,
ако може лежейки обаче.
Напред да върви
е мечта, а не цел и задача.
Кой ще познае
екземплярът описан накратко?
Майко Българийо,
кажи кой му е татко!
© Валентин Йорданов All rights reserved.
а гласува за същите гноми.
Той, завистта
е приел за своя икона.
Иска напред,
но сам не си движи краката."
Гласувам по съвест и мразя властта!!!
Сега в момента текат предизборни партийни срещи и концерти...
Но защо ли се случва само преди избори /обиколка и поредните лъжливи обещания/??? И до кога така ще продължава??? Май до безкрайност... В парламента до пенсия едни и същи. Без промяна!!!
Има нужда от смяна на власт, правителство, президенство и въобще по всички етажи!!!
Даказано във времето е че, без кръв - няма промяна!!! Надявам се да се случи!!!Поздрави за будната ти съвет, Вапьо!!! Хубав ден и дерзай в чужбина!!!