В топъл слънчев летен ден
две мили птички долетяха.
Спокойно кацнаха до мен
прекрасна песен те запяха.
И от тогава всеки мой ден
минава в тяхната компания.
С песните им мили окрилен
светът е нежност и желания.
Лирични нежни песни пеят:
понякога са тъжни и сълзят,
друг път пък весели се смеят
със звънкия си смях ме веселят.
Красиви, млади винаги напети
любими мои птички гласовити.
Пейте песни, римувайте куплети
момичета обични мили К.... и К… .
© Анета Саманлиева All rights reserved.
усмихвай се така,
запази в голямото сърце,
таз рядка красота