ГЕЙ – ПАРАД
Назначиха мухата
за контрол по чистотата?...
Доктринерът по генетика
е с обратна аритметика,
а директорът на вин–завода -
направо си е гола вода…
Затуй студуваме, боледуваме,
на демократи се преструваме
и по чуждите земи слугуваме…
© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.