Геройче от компютърна игра
Геройче съм в компютърна игра -
тичам в лабиринта, търся изход.
Еднопластова съм аз, светът ми - двуизмерен.
Изградена съм от чувства и от страст -
избледнявам на моменти
(губя натрупани точки).
Някъде в лабиринта си ти.
Стреляме с думи,
с думи се мамим,
с думи градиме стените,
с думи рушим ги и...
Сблъсък!
Измъквам се, виждам изхода, тичам натам...
Обичам те!
! тилт ! връща в началото.
Хуквам отново, съграждам, стрелям, руша.
Ти си Властелина на думите -
под краката ми джвакат, засмукват ме...
Хванах му цаката! Изплъзвам се,
стигам до изхода...
Jump!
Минавам на ново ниво,
натрупала точки, по-добре въоръжена!
Warning!
Тази игра води до пристрастяване.
Ползвай бутона "Esc",
за да се върнеш в живота си.
Следват рекламите
© Ре All rights reserved.