Глас крещи в нощта:
Къде си ти? При мен ела!
Ела и сподели с мен
този мой ден, необикновен.
Глас крещи в нощта,
изречен от нечия уста.
Трудно доловим, но не и уловим,
носещ нужните слова.
Глас крещи в нощта,
глас от гробна тишина.
Галейки слуха сега,
с думите: Тук съм аз, сега!
© Джимбо All rights reserved.