Sep 25, 2013, 4:52 PM

Глави надясно 

  Poetry » Humour
439 0 0

Тя не е нито жалка, ни горка.

Пожела си да бъде над всички.

Затова и отиде в Майорка

и с майорска звезда се окичи.

 

Не повярва чак нейната мама,

колко струва да бъде майорка,

щом в порфейла си нищичко няма -

ни да хапне и нито да порка.

 

В тая криза защо ù бе чина,

чак продаде палтото от норка?

Тя обаче - жена. Без причина

пожела си и стана майорка.

 

Лудо-младо. Без време се дави.

Не прочела ни Кафка, ни Лорка,

тя маршрута си в Гугъл направи,

за да стане майорка в Майорка.

 

Днес в Родината армия няма,

ала има си вече майорка,

загоряла от слънцето жарко

по красивия плаж на Майорка.

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??