Главоблъсканица
Уважаеми Обстоятелства,
извинете ме, честичко липсвам.
Затова не създавам приятелства,
с Усложнения, от които ми писва.
Своенравна съм спрямо капризите.
Те ме преследват, а аз си живея живота.
Пътем решавам проблемите. Нощем
спя и не мисля. Вижте, нищо против
нямам Вашата автентична тревога,
но все пак е досадна. Точка сложете ѝ
и ме зарадвайте много (за Бога!).
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.
Благодаря на всички надникнали. Поздрав с публикацията от линка.