Ще имаме ли точка на пресичане,
от пътища с различна траектория?
Задача с неизвестното „обичам те”,
е вероятност в друга директория.
Ще се реши ли нашто уравнение,
та отговорът да е безостатъчен,
щом взема всеки свое си решение
и мисли, че е той зачатъкът?
Защо не учих висша математика,
а разработвах теми прозаични?
Сега глава „ме цепи” и на практика,
в душата ми е нищо по-различно?
© ПЕТЯ ГРИГОРОВА All rights reserved.