Земята е кръгла, но ходим по плоскост
и взорът ни лъже, но ние му вярваме,
за сигурност считаме всякаква твърдост,
а всъщност сме въздух под чуждо налягане.
Живеем и трупаме купища халости
и мерим успехите с банкови сметки.
От гледните точки гъмжащи във хаоса,
се раждаха сапиенс - марионетки.
© любимка All rights reserved.