Тя
Не умее да пали цигара сама
Времето й било виновно
И вятъра
Ноктите й
Били дълги
И тем подобни
Ако попиташ,
истината й
се крие в това,
че никога
не носи запалка,
яке,
не пали цигара сама
и не гледа, на къде духа вятъра
Защото,
винаги има някой
влюбен глупак,
като мен
и (тайничко мисля си)- теб,
който има запалка,
сако
и едно сърце по-малко за даване
Да пием
за глезените жени,
за влюбените мъже да пием също
Н. Панова
© Натали П. All rights reserved.
Наздраве!