Oct 13, 2009, 9:14 PM

Глупавите и несвързани мисли на графоманката... 

  Poetry » Other
686 0 3

Аз ли съм глуха,
или ти си ням?
Говори ми - аз хора не ям.
Всичко е толкова просто,
чак в рими приготвено.
Това е стихотворение -
не е за ядене...

 

Сънувах розови прилепи
и бели крокодили
да събират мед
от еднолистни детелини.
Луната си правеше
слънчеви бани,
а кайсия събираше
от небето рапани.

 

Аз ли съм умна, 
или ти си глупак?
Тиган под налягане
с хартиен капак -
ще (се) гръмна ако мълчиш,
ще стана на пух без прах.

 

Зайченцето бяло
понякога е черно.

 

И ако аз съм поет,
то значи това е омлет.

 

 

Приятно ядене...

 

© Сюзън Смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??