Четири принцеси аз си имам.
Четири бабини слънца.
Всичките ми дни огряват
с много топлина и светлина.
Първата е пламъче игриво /Пламена/.
Втората се грижи за мира /Ирина/.
Третата е цяло съвършенство /Кеми/,
а четвърта дар от небеса /Дарина/.
Пърхат като пеперудки,
смях и глъч цари сега.
Бабините мили внучки
Земя, Огън, Въздух и Вода.
Кети Колева
© Кети Колева All rights reserved.