Грижовното ви безразличие -
нелепа маска по бездомните лица!
И лицемерното приличие -
перде за безразмерната ви суета!
Парите не разваляли!
Тълпете на наивници това!
Такива не останаха!
Не вярва никой в празните слова!
Престорените ви стремежи -
прикритие на низости и грехове!
И споделени, уж, копнежи -
бълвоч лъжи в души на зверове!
Властта не ви опивала!
Най-грозно сте натаралянкани от власт!
И съвестта ви не заспивала!
Умряла е отдавна тя във вас!
Народът ви избирал!
Народът е финансово понятие за вас!
Народът колабира!
А вие препродавате душата му за власт!
© Катя All rights reserved.