Feb 22, 2012, 11:59 AM

Гнездо 

  Poetry » Love
502 0 2

               ГНЕЗДО

 

Навън февруари снежни въжета заплита.

От квадрат и половина направихме рай.

Целувахме се и никой от двама не пита,

че тук е студено, а в душите ни - май.

 

Не искам да тръгва твоят без посочен влак.

Посоката е ясна – пътува към семейния ад.

Телефонът звъни.

                      Да тръгваш подканват те пак.

Остани! Гнездо си свихме в студения град...

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??