Dec 8, 2018, 5:28 PM

Гнездо 

  Poetry
351 0 0

 стих
е дума
твърде силна

 

болка
майчина
родилна

 

„светлина от светлината“
изначална
и
пресвята

 

стих
е дума
непосилна

 

болкоòбич
преобилна

 

повече
от светлината

 

и
гнездо
на
необята

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??