Apr 23, 2009, 3:24 PM

Гнездо на птица 

  Poetry » Love
700 0 17

 

Не ме изпращай,

сама ще си отида.

В останалата част

от тази дълга нощ

при теб ще легне

самотата.

Ще ти убива

като остър нож

и ще остърже

пак до кокал

от теб вината.

Не ми заръчвай

да се върна,

когато мога.

При теб

оставила съм будна

тишината -

да те завива,

за да не мръзне

без мен душата ти.

Не ме очаквай,

защото в теб

съм изградила дом,

по-здрав от камък

и по-уютен

от гнездо на птица -

любовта ти.

За нея ще се върна.

 

 

 

 

МУЗИКА>>> 

 

© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??