ГОЦЕВИАДА
Ако Гоце със интриги не се бори,
Правителството на ГЕРБ
да събори,
с какво друго да се хване,
та без работа да не остане?
Омръзна му като шумкар да броди,
със пушка по гори и по чукари
и от скука, със "верни другари",
да "острелва"влюбени архари...
И започна да ни обучава
на Аз, Буки, Веди и Глаголи,
да ни е по-леко като крачим
замислени и мрачни,
затънали в неволи...
Във днешния критичен
кризисен момент,
такива са мечтите зле прикрити
на Агентът-Президент !
Аз лично мисля
да му вляза в положение,
като до края на живота си
го даря с презрение...
© Петър Петров All rights reserved.