Апетитна, дъхава, узряла,
сочна, румена, без мъх,
галиш я в дланта си цяла,
впиваш устни, спира дъх...
Свежестта й в теб потича,
ароматна сладост, пиршество,
капки еликсир се стичат -
вкус, амброзия и тържество.
Глад за още се усилва,
разумът... потъва в мрак.
Вътрешен копнеж пулсира
да я вкусваш пак и пак...
Здраво в нея вкопчил устни,
соковете в теб преливаш -
свежи, дъхави и вкусни -
в тялото си страст наливаш.
Знам добре - насита нямаш,
паднал в плен на сладостта,
и обсебен, пак посягаш
между мойте... клони и листа...
© Мила Нежна All rights reserved.
Да вземеш да се появиш, че много липсваш тук