Ох... нещо ми блесна и - гледам насреща
зелено човече седи,
очички завърта и май, че надзърта
в деколтето - в моите... очи.
Попитах го тихо, дали не е психо,
наред ли са всички "дъски",
а то се усмихна и бързо притихна,
загледано в моите... очи.
Дали на Луната няма позната
с такива големи... очи,
или на жените им липсват... очите им
и само антенка трепти?
А то не отвърна, очета извърна
поглед в земята заби,
тръгна замаяно, силно отчаяно
с мечтата... за красиви очи.
© Валка All rights reserved.
Прекрасен и усмихнат почивен ден!