ГОЛЯМА РИБА
Аз голяма риба съм Турук –
я ми вижте големия юмрук…
Колкото е на магарето самара –
толкова ми е широк шамара…
В махалата много съм велик –
щото бицепса ми е като челик…
А 'сички толкова ме уважават –
инак с ритника ми се запознават…
Рейтинг имам до небето –
щото яко ритам с чифтето…
Имам имиджа на шампион –
щот' продавам маков афион…
По европейските програми –
имам ферма за мадами…
Нямам с парите зорно –
продавам яко цветно порно…
Голям берекет ми пада
щото спонсорирам гей-парада…
Аре, чао и до скив –
ще си взема пак един аператив…
А вие – карайте я умната –
бачкайте си там на къра и на гумната…
© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.
с емоция написано, стиска за гърлото..