Знам по земните кълбета
има всякакви шкембета ,
има не един търбух
украсен със вожда кух .
Той се мисли за Гонзила
а пък всъщност е Гонзай
Бяхме в САЩ четвърта сила!
Днес къде ли сме ? Познай!
Може да си як в краката,
и да тичаш като кон
но по-важна е главата
не маймунският нагон
да си важната маймуна
пръв до вожда във катуна .
© Димитър Димитров All rights reserved.