Малки, червени камъчета ни топлят.
Голяма, синя топка огрява водопада,
за да му се радваме и жертваме момента
за него.
Огромни, черни стълбове крият зад себе си
мрак и страх.
Затваряш очи и потъваш.
Отваряш ги и си сляп.
Умираш и се раждаш.
© Огън All rights reserved.
Отваряш ги и си сляп."
Поздравления!