Dec 27, 2004, 3:15 PM

Горчив дъжд 

  Poetry
1216 0 0
Отново сама вървя.
Дъждът вали.
Докога ще е така?
Ще се промени, нали?

Надежда има в мен,
но тя изчезва
със всеки изминал ден.
Дъждът уроци ми нарежда...
Дали ще останат в мен?

Капките по устните се стичат.
Напомнят ми за теб сега.
Капките за първи път горчат...
Но не е от дъжда...

Ще те забравя ли?
Ще те намразя ли?
Не вярвам..
Но, дали?

© Ю-то All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??