Jul 22, 2008, 10:57 AM

Горещи капки 

  Poetry » Love
569 0 12
Нахлуваш с полъха на вятъра,
с изящен аромат на роза -
това очарователно създание -
свенливо страстна властелинка,
уханна, непорочна, зрима...
Как омайваш ми главата,
подкосяваш и краката...
С цветовете си възкръсваш,
в нежността ми разцъфваш,
от кърваво червени - до най-бледи,
от пъстроцветни - до чисто бели...
И в радост, и в скръб под небесата,
преди да изгрее утрото, зората
и звездите тихо да гаснат,
идва време на смях и горест,
красива преходност,
съюзеност на ден и нощ...
Пак бризът вихри аромати,
не изхабени, до цветност,
от устни лудо усмихнати,
от капки горещи по лицето ти...
                                                                         Обич си.

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??