Горещи мисли.
В залива на радостта
плува тъгата.
Стъпки -истини.
На брега на спомена
пее мечтата...
На сянка страхът
от лъчите на риска
тихо се крие.
Гонят се чувства.
Надеждите плискат се.
Буди се прилив...
© Веселка Стойнева All rights reserved.
Надеждите плискат се.
Буди се прилив..."
Много много ми хареса...