Лято е и много горещо,
иска ми се да направим нещо,
все едно ми е какво,
важното е да е щуро, откачено, диво,
но да бъде истинско и красиво.
На поляната под ярките звезди
и нежната песен на щурците
да се любим в екстаз с теб,
до забрава на горещините!
© Илия Левков All rights reserved.