Oct 28, 2011, 9:53 PM

Горките хора 

  Poetry » Other
687 0 4

Студена тишина пронизва тъмнината,
огнени кълба осветяват днес земята.
Нощта зарува над градчето,
в покоите си на небето.

Всичко зло що има,
от дупките си излиза
и на хората най-ценното взима.

Клети скитат из тъмните пътеки,
горките хора, душите им са взети!
Безпощадни станали са те,
опиянени от жаждата за грехове.

Горе няма ни една звезда.
Тъмно е! Няма светлина!
Светлина, която да проблясне,
за да може мракът
 ДА ИЗГАСНЕ!

© Симона Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??