Всяка вечер в Бара горски
Кумчо Вълчо влиза свойски,
хванат нежно под ръка
от Лиза с тъмни очила.
Зайо с розово сако
му шепне нещо на ухо,
шведска маса в сепаре
е за Кумчо резерве.
Баба Меца фолк певица,
изпълнява кукавица,
Прасчо със перо зелено
ги взривява с Епимено.
Снощи във един без три
Кумчо Вълчо се напи,
катеричка рунтавелка
му показа фокус с перка.
Умъчнена от това,
си тръгна Лиза сам-сама,
в Бентли настървен до кръв,
утеши я Царят Лъв.
Цялата гора ехти:
ГРЕШНИ СМЕ, НО ИСТИНСКИ!
© Ивон All rights reserved.