Feb 8, 2009, 8:43 PM  

Готически хип-хоп 

  Poetry » Other
1007 0 21

Виражно по етажите,

гаражите,
пейзажите,
с плашещо адажио,
говорят ти паважите:

 

Животът е сред квотите,

имотите,

банкнотите -

пристегнат си във ботите и черен си до готика.“

 

Злоради са площадите,
фасадите

и сградите.

 

Едва не изпопадаха
по гръб, от изненадата,

че можеш над шосетата,

дърветата,

паветата,

напук на битиетата,

да литнеш сред врабчетата.


Радост Даскалова


© Радост Даскалова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??