Мога да те докосвам с крилете на пеперуда,
но сгрешиш ли -
да издера очите ти.
Мога да те целувам със страстта на огъня,
но нараниш ли ме -
да вледеня лицето ти.
Аз съм ангел с дяволски очи.
Мога да те обичам с най-чистата и всеотдайна обич,
но предадеш ли ме -
да изтръгна сърцето ти.
Готов ли си да ме обичаш?...
© Силвия Йорданова All rights reserved.