Какво оставям аз след мене
знам го, Боже, и до точка.
Животът пее или стене,
аз те моля за отсрочка.
Какво обаче мен ме чака
в следващите дни, години?
Дали беда ще ме причака
под просторите ми сини
или пък път ще ми посочи
твоята ръка набожна?
Дали пък зло ще ме прескочи
или радост е възможна?
Каквото и да става с мене,
тоз живот ще го живея.
Конец в иглата ли ми вдене,
аз готов съм да запея!
© Никола Апостолов All rights reserved.
А да продължаваш да пишеш най-вече
Аз мисля,че те чака само радост!
Всичко е възможно,зависи колко силно
силно го искаш и как търсиш пътят към
него!Трогна ме молбата ти!
Поздрав!