Dec 13, 2013, 8:44 PM

Говори ми 

  Poetry » Love
796 0 7

          Говори ми

 

Исках просто да си поговорим...

Не... Излъгах те. Прости ми!

Исках за света да се затворим,

да прошепна жадно - разкажи ми.

 

За живота ти така далечен,

сънуван като екзотичен остров,

за хоризонта, в облаци облечен,

за всяка риба, мида или охлюв,

 

които срещаш по брега на океана

или просто в ресторанта като блюдо,

а аз - на коленете ти подпряна

да попивам всеки разказ лудо.

 

И после да потъна в дълбините

на страшно меките ти, мъжки устни,

докато земята наобратно завърти се

и разбера, че са от ягоди по-вкусни.

 

Приятели?! Любовници?! Езици стенат

в света им, който исках да затворим.

Единствено не могат да ни вземат

правото на сладостта да го повторим.

© Лакрима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??