Изкрещи. Аз искам да те чуя.
Устата ти залепна да мълчиш.
Уморих се от сковано признание,
не искаш ли да спреш да болиш?
Викай. Насила погледни ме.
Виждаш ли в мен любимата жена?
Защо стоиш тогава, докосни ме,
да усетя как изгаря ни страстта.
Псувай. Не съм светска примадона,
а жена от плът и кръв.
Не се страхувай, на всичко издържам
и в сърцето ми си винаги пръв.
Стискай бясно. Опитай от мене,
разголена съм пред твоите очи.
Съблякох всичко заради тебе,
забравих нежна плахост и сълзи.
Промених се изцяло. Различна.
Но моля те и днес не мълчи.
Нека моята обич не е напразна,
любов моя, говори ми, говори...
© Ванина All rights reserved.
Чудесно е!!!
Поздрави, миличка!!!