Строши прозореца на четвъртия етаж
изхвърли раницата на някой от там ей така преди час
отвърти болтовете на стола даскала се изненада
после ще му мислим к'во ще стане с нас
Седят наведени сега осветени лица от толкова глупава светлина
гледам ги пред мен и съм безсилен
23 от клас навън слънце грее а в стаята е пълен здрач
говорят с думи без душа
призраците действат без дела
усещат без да чувстват
само гледат... без да душа да виждат..
и децата се изгубиха в мъгла
в ръка с фенер без огън
погледнат ли ме, зная
накрай тунела, че намират светлина
© Stew Carrey All rights reserved.