Градска тъга
Стъпки, походки,
мисли, стремежи -
пътят покрит е
със стари кърпежи.
Гняв, самота и мечти -
черен сняг вали.
Закуски, сергии, реклами...
Женски очи.
Мелодрами.
Тъгата по всичко личи.
Вглеждам се в своите
тъмни очи.© Калоян Бинев All rights reserved.