Във всеки грам сърце
е твоят огън - тъй различен...
по кръвта ми той тече,
живот от цветове лиричен...
Във всеки грам сърце
тежи и болка с тонове,
без грам от твоите ръце,
изписана по моето лице!
Във всеки грам сърце -
част от теб, от твоята любов...
отрова ли е или благослов...?!
- във всеки грам сърце
една единствена любов...
© Тони Главоногов All rights reserved.