Nov 6, 2022, 3:41 PM

Граница 

  Poetry » Phylosophy
276 0 0

На границата
между нощ и ден
е тихо и красиво... 
На границата
между ден и нощ
е безвремие щастливо. 
На границата... 
Има ли граница?

© Людмила Данова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??