Ще влезеш във моята стая
и там ще те чакам сама.
Ти искаш да стигнеш до края
и аз ще ти позволя.
Да бъдеш със мен не е лесно,
защото съм бурно море.
Навлезеш ли вътре погрешно,
водата ще те повлече.
Идваш ли? Още те чакам!
Очите ми- морски вълни,
сърцето ми бурно прескача,
а тялото в огън гори.
С ръцете си жадно те търся,
докосвам те с нежност и плам.
Когато света ти разтърся,
от грях ще си обладан.
Телата ни- близки Вселени,
се сливат космично в нощта.
От другия всичко сме взели,
но още не стига страстта.
Желаем се още и още,
в торнадо се бурно въртим,
безумни сме, луди, не можем
на страстите да устоим.
А времето сякаш замира,
когато съм в твоите ръце.
Дъхът ми топъл се спира
и падам в твоите нозе.
Наясно си, грях съм, но искаш
със мен да си в тази игра.
В ръцете ми ти експлодираш,
но нищо не спира страстта...
***
Накрая си тръгваш без мене.
Сама ще посрещна деня,
но дойде ли "нашето време"
във грях ще те потопя.
https://www.youtube.com/watch?v=GGIe9ZtodjM