Mar 5, 2009, 11:48 PM

Греховно виолетова 

  Poetry
474 0 1

А бяха сребърни мъглите ми,
запалени в откраднат миг...
Светулки, със дъги преплитани,
блестяха в моите очи...

И бях ефирна, и безпаметна... 
Греховно виолетова вечерница...
От нощи абаносови подмамена,
удавена в коралови неверности...

А днес съм ръбове отсечени,
подредени азбучно цветове.
Но зная, че някой нов принц, с очи обречени,
във хаос бездиханен, пролетно ще ме отвлече.


05.03.2009г.
гр. Пловдив

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??